NyheterUtrustning

Titleist genomför 1 500 golfbolls- och klubbevents i Norden

Den 1 april startade Titleist sin största eventsatsning någonsin i Norden för både golfbollar och golfklubbor. Totalt kommer 13 produktspecialister att genomföra 1 500 konsumentevent under året. Satsningen smygstartade inomhus, och i takt med att vädret blir bättre flyttar eventen ut. Det kommer främst att erbjudas Club Fitting Event och Bollutbildningsevent men även ”Tour Fitting Experience” och nyheter så som ”Tour Level Ball Fitting”.

– Det känns fantastiskt kul att kunna erbjuda denna mängd, och bredd, av event till alla nordiska golfare” säger Kajsa Påhlman, Nordic Marketing Manager på Titleist.

– Mycket har hänt sen 2017 när vi berättade att vi skulle göra 700 event, och dessutom sluta med det klassiska demoeventet med drop-in till förmån för fitting event med enbart bokningsbara tider. Vi är lyhörda för vad våra golfare efterfrågar och vi arbetar ständigt med att höja alla delar av eventupplevelsen.

Fittingeventen kommer under 2024 att vara 6 bokade tider á 50 minuter, där 5 minuter dedikeras helt åt golfbollen.

– Har vår produktspecialist sett dig slå i 45 minuter kommer de utan problem att kunna rekommendera den bästa golfbollen för dig och ditt spel. Är du däremot nyfiken på att göra en riktigt djupdykning kring golfbollar och golf ball fitting så ska du boka in dig på ett av våra Tour Level Ball Fitting event som vår Education Manager Ennis Myndel kommer att arrangera. Det är något unik som bara Titleist kan erbjuda, säger Kajsa Påhlman.

Mattias Jelver.

På The National utanför Bara har Mattias Jelver sen tre år tillbaka erbjudit Titleist Tour Fitting Experience. Efter att ha arbetat i Titleist tourbuss på dåvarande Europatouren i 13 år valde han att vända hemåt och erbjuder idag en unik fittingupplevelse där du under en halvdag kan få arbeta tillsammans med Mattias för att optimera hela din bag.

Alla Titleist event är kostnadsfria, förutom Tour Fitting Experience med Mattias, och bokas via titleist.se eller titleist.eu som uppdateras löpande under året med nya event.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights