Golfbanor utomlandsGolfpärlor

Följ med till Hawaii – Robert Trent Jones första solodesign firar 50 år!

I år firar vi en väldigt speciell golfbana, Princeville Makai Golf Club på Hawaii. Den grönskande design-banan är en av världens läckraste.

Den legendariska 27-hålsbanan med sina vidsträckta vyer och frodiga landskap bidrar till mycket mer för kropp och själ än bara ett sagolikt landskap. Det är en av världens mest omtalade golfbanor och ett pärlband av celebriteter och proffs åker hit för att njuta av golf i vacker miljö. Servicen är utmärkt och med böljande havsbrisars ackompanjemang blir ett varv här en upplevelse för livet.

Firar stort i år

Princeville Makai var Robert Trent Jones första solodesign-projekt, och i år är det klubbens 50-årsjubileum!

Princeville Makai Golf Club öppnade 1971 efter Robert Trent Jones, Jr.s ansträngningar vid ritbordet. Banan totalrenoverades 2009 och introducerade spektakulärt nytt Seashore Paspalum-gräs på alla fairways och greener. Den nya Princeville Makai-banan innehåller de ursprungliga sjöarna och har havsutsikt samt har surrealistiska vyer över Bali Hai och Hanalei Bay.

hawaii

Signaturhålet är hål 7, par-3, som erbjuder en sträcka som slingrar sig genom natursköna klippor. Grönt gräs omgiven av lysande vita bunkrar.

Här kan ni följa med till paradiset. Visst blir man sugen att ta flyget till palmerna och spela drömgolf?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights