Nyheter

Från ärkerivaler till lagkamrater – se Ryder Cup-kramen alla pratar om

Tänk vad Ryder Cup kan göra! Proffsspelarna Bryson DeChambeau och Brooks Koepka blev vänner igen efter flera månader av bråk. De två rivalerna kramade om varandra efter lagets strålande insats i tävlingen och publiken kunde inte tro sina ögon.

Läs mer om Bryson DeChambeau på Golfbladet här>>>

Aldrig kunde man tro att dessa herrar skulle kunna ta förnuftet till fånga. Med omfamningen visade de fansen att de trots allt är gentlemen med god sportsmoral och bra förebilder. Stortävlingen förenade dessa stora egon och nu visade golfarna att laget stod över allt gammalt groll.

Förbättra chanserna

Det var Justin Thomas som peppade Bryson DeChambeau och Brooks Koepka att sätta punkt för sin pågående fejd.
– Ge varandra en ”bro-hug”, en kompiskram, tipsade han och de lydde. Amerikanernas seger på Whistling Straits fick all osämja att försvinna.


De två visade upp en kamratlig omfamning. Dubbla kramar dessutom! Här kan ni se klippet!

Det första vänskapsbeviset kom kort efter det att golfarna säkrat sina vinster i söndagens singlar med DeChambeau, som vann mot Sergio Garcia 3 & 2 och Koepka som segrade över Bernd Wiesberger 2 & 1 och amerikanerna gick mot seger. När Bryson DeChambeaus och Brooks Koepkas respektive individuella matcher var över gratulerade Koepka sin lagkamrat med ett handslag som blev en kort matcho-kram.

Hejade förgäves

Att amerikanernas lag var bäst, såg ju alla. Stiliga var de också. I röda kepsar och blå, vit och röda tröjor gjorde USA alla rätt. Ett gäng stjärnor som satte Europa på plats. Inte roligt för oss svenskar, som förgäves höll tummarna och hejade på britterna, irländarna. österrikaren, spanjoren och norrmannen.

Hur slutade Ryder Cup? Med ännu fler kramar Bryson och Brooks emellan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights