NyheterTävlingar

Höjdpunkterna – Grants birdie-lycka i Singapore

Linn Grant visade återigen upp sin talang på golfbanan när hon deltog i Aramco Team Series Singapore. Efter två dagars spel hade hon gjort totalt fem under par och låg på en delad fjärdeplats, bara två slag bakom ledartrion bestående av Pauline Roussin från Frankrike, Nicole Garcia från Sydafrika och Danielle Kang från USA.

Grant inledde andra rundan på det tionde hålet och spelade fantastiskt bra de första nio hålen. Hon gjorde tre birdies och en bogey och vände på två under par. Men på vägen hem avtog hennes produktion av bra slag och hon lyckades inte göra en enda birdie. Istället gjorde hon en bogey på det sjätte hålet. Trots det gjorde svenskan en mycket stark andra runda och lyckades klättra upp på ledartavlan.

Linn Grant har visat att hon är en av de mest skickliga golfspelarna i världen, och med en sådan stark prestation i Singapore har hon bevisat det än en gång. Vi ser fram emot att se vad framtiden har att erbjuda för denna unga golfstjärna.

Elin Arvidsson är näst bästa svenska på två under par och delad 15:e plats efter ronder på 72-70. Johanna Gustavsson ligger delad 26:a efter två raka 72-ronder.

Se höjdpunkterna från Aramco Team Series i Singapore här:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights