NyheterUtrustning

Garmin utvidgar sin Approach-serie med nya GPS-enheter

Garmin lanserar nu tre nya golfprodukter med GPS – Approach S42 smartwatch, Approach S12 golfklocka samt Approach G12 handburen enhet – samtliga har fler än 42 000 förprogrammerade golfbanor runt om i världen. Genomgående för de nya Approach-enheter är att de erbjuder en oerhört bra batteritid, har stöd för Garmins klubbspårningssensorer och är kompatibel med appen Garmins Golf1, vilket gör det enkelt att ladda upp scorekort och gå igenom prestationsstatistik.

Med Approach S42 spelar du golf med stil och kan ta del av smartwatch-funktioner både på och utanför banan. Är du ny inom golf eller inte spelar så ofta så kan du förlita dig på lättanvända Approach S12 som är en praktisk golfklocka framtagen för att förse dig med avstånd till green, hinder, doglegs och ännu mer.

Och med Approach G12 får du snabbt information om ditt golfspel från en kompakt handburen enhet som enkelt fästs i bältet eller på golfbagen med ett clip.

– Våra nya produkter i Approach-serien fokuserar på Garmins kvalitativa teknologi för att hjälpa golfspelare att spela ännu bättre golf samtidigt som du kan vara uppkopplad och tävla mot andra inom golfens community, säger Dan Bartel, global försäljningschef på Garmin.

– Våra nya Approach-produkter innefattar både en smartwatch, en golfklocka och en handburen enhet och de kommer att förse både nybörjare och erfarna golfspelare med precision, stil och fullt fokus på detaljerna i varje sving.

En trio golfprodukter

Approach S42, Approach S12 och Approach G12 har funktioner som golfspelare på alla nivåer kan få fördel av:

Använd appen Garmin Golf för att automatiskt ladda upp scorekort, delta i resultatlistor och turneringar, granska live score, analysera intjänade slag och mycket mer.

Para ihop din enhet med Approach CT10 klubbspårare, som finns som tillval, för automatisk klubbspårning och för att se hur långt du slår med respektive klubba.

Få avstånd till framkant, mitt och bakkant av greenen, hinder, doglegs, layups och ännu mer på fler än 42 000 förinlagda golfbanor världen över.

Använd funktionen Green View för att se hur greenen är utformad och för att flytta flaggan för mer exakt avståndsmätning, oavsett var på banan du befinner dig.

Spela golf med stil

Garmins smartwatch Approach S42 är tillverkad i lättviktsmaterial, har en 1,2” färgskärm som är lätt att läsa av samt en snygg och slimmad design som gör att den kan användas både som en snygg klocka i din vardag och som ett avancerat hjälpmedel på golfbanan. Så snart du kommer ut på banan kan du ta del av funktioner som AutoShot som automatiskt registrerar avstånden på dina slag.

Garmin Approach S42

Denna smartwatch passar lika bra på som utanför banan, Den har smartaviseringar och funktioner för aktivitetsmätning som inkluderar steg, sömn, kalorier, vibrationsaviseringar, rörelsestapel och inbyggda sportprofiler. Approach S42 är kompatibel med Quick Release-armband och du kan därmed enkelt anpassa din stil och utseende så att det passar varje tillfälle. Approach S42 har en lång batteritid som varar ända upp till 15 timmar i GPS-läge och upp till 10 dagar i smartwatchläge.

Redo att slå ut

Golfklockan Approach S12 är klockan som passar dig som är relativt ny ute på golfbanan eller bara spelar någon gång då och då. Den har Quick Release-armband som enkelt kan bytas ut och en snygg rund design med en högupplöst skärm på 1,3” som kan läsas i solljus. Välj läget för Stora siffror för att ännu enklare kunna läsa av skärmen då du spelar.

Garmin Approach S12

Para ihop din klocka med appen Garmin Golf på en kompatibel smartphone så uppdateras de banor du oftast spelar på trådlöst i din Approach S12. Med upp till 30 timmars batteritid i GPS-läge kan du spela runda efter runda utan att fundera nämnvärt på om det uppladdningsbara batteriet i din klocka ska hålla.

Liten och smidig

Finjustera ditt spel med handburna Approach G12, som har en tunn, kompakt design med en högupplöst skärm på 1,3” som kan läsas i solljus och en batteritid på upp till 30 timmar på en enda laddning. Denna enhet innehåller alla de funktioner som finns i Approach S12 och har ett clip och en rem som gör att du enkelt kan fästa din enhet på golfbagen eller ditt bälte.

Garmin Approach G12

Approach S42 har ett rekommenderat cirkapris på 3 499 kronor. Approach S12 har ett rekommenderat cirkapris på 2 399 kronor och Approach G12 har ett rekommenderat cirkapris på 1 799 kronor. Läs mer om de nya produkterna på Garmins hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights