NyheterTv

Tiger Woods nya, digitala karriär

Tiger Woods satsar på en ny karriär. Nu har han skrivit kontrakt med spelmakaren 2K Sports. Golfstjärnan ska bli exekutiv regissör för deras PGA Tour-spel framöver. Företaget är glada att ha fått ensamrätten till att använda Tiger Woods i kommande golfspel.


– Jag ser fram emot att göra min återkomst i TV-spelslandskapet tillsammans med 2K och HB Studios. Jag har hittat rätt partners för att göra det här möjligt. Jag är hedrad över att vara en del av den här möjligheten och ser fram emot att dela min expertis och mina insikter under tiden vi bygger framtiden för golf-spel tillsammans, säger Tiger Woods i ett pressmeddelande.

Blir digital golfspelare

I spelet kommer man kunna se Tiger Woods spela och stjärnan ser fram emot att återigen bli en digital golfspelare. Tiden får utvisa om detta gör deras redan bra golfspel ännu bättre.

Tiger har kommit hem till familjen och återhämtar sig sakta men säkert från bilolyckan i februari.

Den 45-årige golfaren berättade förra tisdagen, att han var hemma i Florida efter att ha genomgått en akutoperation för ”betydande ortopediska skador i sitt högerfot”. Dessa skador gäller det nu att på bästa sätt hantera så att han kan bli frisk så fort det bara går. Sjukgymnastik och träning är högst på agendan. Tiger har kryckor och svårt att gå efter singelolyckan i Kalifornien.

På gott humör

–Tiger är glad över att vara hemma”, säger en källa till People Magazine.
Golfstjärnan tillbringade nästan tre veckor på sjukhuset.
–Han återhämtar sig fortfarande och har lite smärta, men han på gott humör.

Fokuserad på återhämtning

Tiger Woods är med barnen och är glad att han lever. Han är noga med sin fortsatta återhämtning. Det finns en rehabiliteringsplan som han följer.
–Han vet att han är väldigt lycklig att få leva”, tillägger källan. Han uppskattar att han har tillgång till god medicinsk vård. Tiger har en fantastisk attityd och är bara fokuserad på sin återhämtning.”

Foto: Pixl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights