FeatureGolfbanor i PortugalGolfbanor utomlandsGolfpärlor

”Golf clubs are on us!”

Ett av Europas bästa semestermål för golf, Algarve i södra Portugal, kommer i höst och vinter att samarbeta med branschens nätverk för golfresearrangörer i en kampanj som gör att golfare kan spara över 1 000 kronor vardera på en direkt internationell flygning till Faro, då Algarve Tourism tar kostnaden för golfbagarna på flyget.

Gratis golfbag

Erbjudandet med gratis golfbagar kommer att tillämpas på bokningar gjorda med en licensierad golfresearrangör för en vistelse på minst fem nätter mellan november 2020 och slutet av april 2021 till Algarve, och bokningar måste bekräftas senast den 31 december 2020.

Pine-Cliffs

Golfare som reser från Storbritannien, Irland, Österrike, Danmark, Frankrike, Tyskland, Sverige, Schweiz och Nederländerna, och som bor på ett officiellt licensierat hotell, villa eller lägenhet – kommer att kunna ta del av denna service där Algarve alltså tar resekostnaden för gästernas golfbagar.

Solsken året runt

Vid ankomsten till Faro väntar södra Portugal med solsken året runt, varma temperaturer och hela 43 golfbanor att välja mellan. Besökare kommer också att känna sig säkra i vetskapen om att Algarve har omfattande försiktighetsåtgärder, med hotell och golfbanor som har Clean & Safe-certifiering, något som har införts av Portugals turistråd under senare tid.

Faldo-Amendoeira.jpg

– Vi vet att det har varit en svår tid för alla med så många resplaner som skjutits upp eller avbrutits i år. Men vi hoppas att denna gest kommer att uppskattas och göra det möjligt för våra gäster att komma och besöka våra golfbanor de närmaste månaderna, säger en talesman för Algarve Tourism.

Mer information och de fullständiga villkoren hittar ni på Visitgolfalgarve.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights