FeatureGolfbanor utomlandsGolfpärlor

3 fina banor i Frankfurt

I fartfyllda finanscentret Frankfurt förverkligas alla drömmar om en perfekt cityweekend. God mat, spännande arkitektur, shopping och skön golf.

Frankfurt by night.

I området omkring storstaden Frankfurt i mellersta Tyskland ligger ett stort antal golfbanor av hög kvalitet. Här bjuder vi på tre tips som bjuder på fantastiska golfupplevelser i ett härligt landskap. Du får helt klart en omväxlande och helt fantastisk golfvistelse i Frankfurt!

Golf Club Neuhof

En mycket fin 27-hålsanläggning med en utmanande layout och utmärkta greener. 18-hålsbanan spiller ut sig i ett vackert naturlandskap medan den separata niohålsbanan Skyline har utsikt över Frankfurts siluett.

Golf Club Neuhofs restaurant.

I det k-märkta klubbhuset finns en trevlig restaurang; ett tips är också att gå till ”Backstube” och handla med fika innan du startar. Hela familjen kan följa med och spela på banan. På Instagram har man lagt ut den här gulliga bilden!

Kronberg Golf und Land Club

En klassisk och oerhört trevlig parkbana belägen i en vacker slottspark, där fairways kantas av buskar och gamla träd. Banan är inte särskilt lång, men för den sakens skull inte enkel – där finns alltid något som utmanar. Alldeles intill klubben ligger det pampiga slottet Schlosshotel Kronberg.

Kronberg Golf und Land Club

Frankfurter Golf Club

Exklusiva Frankfurt Golf Club är sannerligen en trevlig anläggning belägen i ett avskilt skogsområde i Frankfurts absoluta närhet. Det mjukt böljande landskapet påminner mycket om de sandiga hedarna väster om London och banan är en fröjd att spela. Inte så mycket vatten att tala om, däremot är varje fairway omgärdad av träd varför det gäller att ha bra styrsel på slagen. Klubben är en av de äldsta i Tyskland, grundad 1913.

Av Jenny Olsson
Foto Pressbilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights