Nyheter

Golfbaren och Vad Händer i Stockholm lanserar GUGO Minigolf Challenge

Efter en längre tid av social distansering och mer fokus på digitala möten börjar samhället nu kunna öppnas upp mer och mer. Många är svältfödda på sociala möten och där kommer Golfbaren in som en leverantör av möjligheter med sina fyra härliga minigolfbanor med restaurang utomhus runtom Stockholm.

Golfbaren vill inspirera, motivera och utmana lite extra till att träffas under fortsatt Corona-anpassade former. Därför lanseras nu GUGO Minigolf Challenge i samarbete med upplevelsesajten Vad Händer i Stockholm. Get Up & Get Out är den enkla och uppmanande devisen för en tävling och utmaning där deltagande premieras. Genom spel på en eller flera av Golfbarens anläggningar under sommaren kommer deltagare att kunna vinna fina priser genom sin minigolftalang och i viss mån även turen.

– Vi på GUGO – Get Up Get Out värnar om att alla ska få en minnesvärd sommar med familj och vänner och tycker Golfbarens härliga anläggningar är en perfekt plats för detta, säger Joakim Hellström, VD GUGO.

Via Golfbarens digitaliserade scorekort i app-form för mobilen, samt en löpande resultatlista för varje golfbar, kommer tävlingen att kunna följas av alla deltagare. GUGO Minigolf Challenge pågår 15 juni-15 augusti med en unik final i slutet av augusti där spel på alla anläggningar involveras med hjälp av RIB-båt. Mer information om det och hela upplägget hittas här.

– Det kommer att bli en fantastisk sommar. Vi hoppas såklart på mycket glädje och efterlängtade sociala möten på våra minigolfbanor. GUGO ska sporra och inspirera lite extra och finalen blir en dag att minnas för de som kvalificerar sig dit. Så Get Up & Get Out i sommar!, säger Hans Olofsson, regerande svensk mästare i Minigolf och Golfbarens grundare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights