Golfbanor utomlandsGolfpärlorNyheter

Golfhäftet introducerar sex nya golfbanor i Belgien

Ännu ett starkt golfår har gått mot sitt slut och Golfhäftet, Europas största förmånsprogram för golfare, fortsätter att växa och bredda sitt banutbud. Senaste tillskotten är sex golfklubbar i Belgien som anslutit sig, däribland vackra och välkomnande Domaine du Golf de L’Empereur, ca 30 km från Bryssel.

Nya pärlor på belgiska golfkartan

Golfhäftets banutbud ökar kontinuerligt och nu stoltserar man med över 1200 golfbanor där man som Golfhäftet-medlem kan spela till halv greenfree. Tyngdpunkten är fortsatt i Norden men Sydeuropa har också haft fin tillväxt med bl.a. flertalet nytillkomna franska och italienska banor. En relativt ny destination på den europeiska golfkartan är Belgien. Kombinera golfspelet med gastronomiska upplevelser, världsberömd öl och njutningsfull arkitektur. Söderut i landet finns en inbjudande rustik landsbygd som är perfekt för ett stopp mellan rundorna.

– Vår ambition är att öka antal besökare från norra Europa, många därifrån bilar relativt spontant ner genom Europa på vägen längre söderut. Vi är ett perfekt stopp med både hotell och två banor. Golfhäftet har visat sig vara en ideal partner för oss i att lyckas uppnå denna utvecklingsstrategi, berättar Florent Godin, på Golf de l’Empereur.

God mat och trevliga resmål

– Många nordeuropéer är nyfikna på nya golfdestinationer och man uppskattar överlag kombinationen god mat och trevliga resmål längs vägen. Vi bygger hela tiden vårt europeiska utbud av riktigt bra golfbanor och Belgien har varit ett strategiskt viktigt resmål att fortsätta utveckla, berättar Nils Blyth, Europachef på Golfhäftet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights