Nyheter

Ny vd på Halmstad Golfarena

Halmstads nya vd, Lina Siljegård, har börjat sitt arbete i veckan på Halmstad Golfarena. Grattis! säger vi på Golfbladet.

Första dagen inleddes som fotomodell. På träningsanläggningens Facebook kan vi se den här fina bilden på Lina Siljegård i förd en stilfull mössa med företagets logga. Till bilden skriver man:

– Äntligen! Nytt år och vi har fått in nya, lite varmare, mössor som finns i receptionen till försäljning. Perfekt för kommande golfrundor 🏌️‍♂️Dagen till ära poserar vår nya vd i denna eminenta huvudbonad. Det var Linas första dag idag.

Explosionsartad utveckling

Allt sedan starten på Halmstad Golfarena har Linas man, Martin Siljegård, styrt verksamheten tillsammans med uppskattade medarbetare.

– Med den fantastiska utveckling vi har sett de senaste åren – pandemi till trots – så har situationen växt till en övermäktig uppgift för mig att hantera, säger Martin Siljegård.

Eftersom Halmstad Golfarena är ett familjeföretag tog hustrun över rollen. Det är en mycket kompetent vd, som tar över styråran.

Lina kommer närmast från rollen som tillväxtdirektör i Halmstads Kommun. Hon har varit verksam i kommunens tjänst de senaste nio åren och bland annat varit VD för Destination Halmstad, chef för Halmstads Teater och projektledare för Golfhuvudstaden.

Halmstad Golfarena har fått en ny vd

Innan de olika positionerna inom Halmstads Kommun jobbade Lina Siljegård med inköpsutveckling på IKEA i Helsingborg. Lina är utbildad civilingenjör på Chalmers i Göteborg och har precis som jag en bakgrund som elitidrottare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights