Äta & BoFeatureNyheter

Golfklubben levererar hem julmaten!

Tomten är en riktig trendnisse och nu tar många efter konceptet med att leverera prylar och mat till dörren.

Festbild grenre

Öster by Stenson är inte bara en härlig bana att spela. Den finns på populära Österåkers-golfklubb norr om Stockholm, där man också serverar riktigt god mat. Vi vet ju alla att Covid-19 har oss i ett järngrepp, men trots det finns smarta vägar att fixa ett delikat julbord.

Beställ hem julmaten redan nu!

För att slippa stök och bök och handla en massa mat i affären, kan man göra det enkelt för sig. Har du nära till Österåkers GK? Då går det utmärkt att få den goda färdiglagade maten hem till julbordet direkt.

Färdiga paket

– Vi väljer med anledning av nya direktiv kring pandemin att tänka om kring våra julbord. Du kan nu istället beställa våra goda klassiker i färdiga paket eller plocka ihop dina egna favoriter av julmat, hälsar man vidare från restaurangen.  

Hemlagad mat från klubben

– All mat är lagad hos oss i köket på Österåkers Golfklubb och vi i restaurangen hoppas att vi kan få göra din julmat till något extra denna jul!

Hämta eller få hemleverans

– Du kan hämta din beställning på klubben den 22:a eller 23:e december. Vi erbjuder även hemleverans om du bor inom 15 minuter från klubben, berättar krögaren på restaurang TwoSixtyFour.


Sista dag för beställning är 15 december. Exempel på färdiga paket:

  • Jultallrik för 1 person, 345 kr
  • Julpåse för 2-3 personer, 695 kr
  • Jullåda för 4-5 personer, 1195 kr
Samtliga alternativ ovan innehåller:

Skärgårdssill, Brantevikssill, Dill/Gräslök/Västerbottenostssill, Gubbröra, Kallrökt lax, Gravad lax, Skagenröra, Julskinka, Viltpaté, Rödbetssallad, Husets Julsenap, Cumberlandsås, Hovmästarsås, Våra egna köttbullar, Glaserad fläsksida, Janssons frestelse, Filmjölksbröd, Pannacotta och Cognacstryfflar.

Välkommen under december också för take-away-lunch hälsar restaurangteamet på Österåkers GK norr om Stockholm.
Hela hösten har banorna varit proppade med glada golfspelare och krogen har kunnat erbjuda servering och mat till alla. Nu är det striktare regler, men visst funkar det bra att inmundiga smakrika rätter ändå.– Vi tar vårt ansvar i rådande läge och stänger serveringen av lunch i restaurangen efter den 27 november. Men vi kommer fortsätta att erbjuda våra populära luncher men endast för avhämtning i anslutning till restaurangen. Du kan köpa våra luncher på vardagar mellan kl 10-14. Veckans meny finns på hemsidan.

Vill Ni också tipsa om nyheter, intressanta event och annat kul som händer på klubben.
Kontakta då redaktionen Golfbladet.se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights