Utrustning

Bästa julklappen till dig själv

Först till kvarn! Adidas lanserar nu en sko som funkar jättebra på golfbanan men även utanför fairway. Här har sportföretaget satsat på bekvämlighet och designat en sko med många användningsmöjligheter.

Ja, de flesta som vill bli bättre på golf vet att det lönar sig att investera i bra grejer. Klubborna är ett kapitel för sig naturligtvis.

På önskelistan!

Men vem vill få skavsår och dålig balans i usla golfskor? Nej, en bra julklapp att sätta överst på önskelistan i jul är ett nytt par med sula som låter foten njuta av golfen i vår!

Adidas och Vice Golf har i och med ”skosläppet” gjort ett exklusivt samarbete. De två varumärkena har gått ihop för att skapa prestanda-golfprodukter med inspiration från golfbanan. Den 7 december kan de lyckligt lottade hinna komma över detta erbjudande, som innehåller ett par skor plus ett dussin Vice PRO DRIP LIME x Adidas golfbollar. Inget du vill missa!

Priset i Sverige är 2.229 SEK inklusive ett dussin Vice Drip-bollar!

Kolla filmen!

– Nya Vice golfsko går lika bra att springa i spåret med som att gå 18 hål i, säger en av testpersonerna i filmen nedan. Värt att ta en titt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights