LivsstilNyheter

Golfresa utomlands med hund – funkar det?

Vill du golfa på en solig och varm destination, men vill inte lämna vovven ensam hemma? Det går att ta med din trogne vän genom att ta den med i eget privatflyg.

Det finns en växande efterfrågan på resor med privatflyg och många resenärer vill ta med sig sina hundar på semesterresan. Nu erbjuds svenskar möjligheten att semestra med sina hundar till valfri destination i världen med privatflyg.

Privatjet med hund

Utrikesgruppen erbjuder sedan tidigare privatflyg resor till alla destinationer i hela världen. Det är flexibelt och du väljer hur och när du vill resa. Några fördelar med privatjet är att du får flygplanet helt för dig själv. Låter det som en dröm?

Det går snabbt och enkelt att boka privatflyg. Efter bokningsförfrågan skickas ett prisförslag tillbaka som matchar kundens förfrågan. Därefter är det bara att packa väskan och resa till den valda destination med sin hund.

Flyga med hund – välj ditt flygplan

Resenärer kan välja olika flygplanskategorier, vilka också har olika priser. En del är lite billigare men fortfarande riktigt bekväma eller välj en dyrare flygplanskategori som ger extra av allt. Vissa typer av flyg kan bli kostnadseffektiva kontra andra dyrare flyg om det är en grupp resenärer som ska resa. Exempelvis ett företag eller en hel familj som ska ta med sig hunden på sin semester eller företagsresa.

Så bokar du privatflyg till dig och din hund
  1. Klicka dig vidare till flygbokningen här.
  2. Välj flygplanskategori
  3. Ange uppgifter om resan
  4. Välj hund och vikt

Efter din förfrågan får du snabbt och enkelt ett prisförslag skickad till din e-postadress. När du tackar ja till prisförslaget kan du påbörja resan. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights