Nyheter

Golfsimulatorer från Indoor Golf Group flyttar in hos Out of Bounds

I samband med flytten och invigningen av Out of Bounds nya lokaler på Flöjelbergsgatan i Mölndal lanseras ett nytt samarbete mellan Indoor Golf Group och Out of Bounds. Två nya golfsimulatorer med Trackman-teknik står nu redo inne i butiken.

– Vi har länge letat efter en bra placering för en ny anläggning i södra delen av Göteborg och genom samarbetet med Out of Bounds har vi nu ett perfekt ställe att öppna upp för simulatorgolf. Out of Bounds är ett väldigt uppskattat varumärke i göteborgsområdet och vi ser verkligen fram emot hösten och vintern tillsammans, säger Fredrik Wredmark, VD på Indoor Golf Group.

Intresset för att spela inomhusgolf har ökat stadigt de senaste åren, där alla golfsugna spelare året runt kan utmana varandra på virtuella golfbanor och samtidigt få statistik på till exempel svingspår, bladvinkel och klubbhastighet. Tekniken i Trackman-simulatorerna är extremt precis och exakt i sin mätning. Det är givetvis ett viktigt verktyg för elitgolfaren som vill satsa, samtidigt som målsättningen är att öka tillgängligheten och hjälpa till så att fler ska få ta del av möjligheterna med Trackman.

– Vår golfbutik har årligen tiotusentals besökare och det är väldigt roligt att kunna erbjuda en helt ny upplevelse i samband med invigningen av vår nya butik. Indoor Golf Groups fokus på sporten, gedigen golfkunskap och outstanding service matchade också väldigt väl med våra värderingar, berättar Johannes Bergenwall, VD på Out of Bounds.

Bokning av tider för att spela på simulatorerna sker via Sweetspot, på samma sätt som Indoor Golf Groups övriga 20 anläggningar i Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights