NyheterTävlingar

Starkt svenskt lag på plats i Orlando för Popstroke Tour Series

Popstroke Tour Series är en samling minigolf/puttningstävlingar på Popstroke runtom i USA. Konceptet kallas för Eatertainment inom minigolf och en av delägarna är ingen mindre än Tiger Woods.

Det centrala i Popstroke är två 18-hålsbanor minigolf/putting på konstgräs som sedan kombineras med mat & dryck. Taylor Made Golf är huvudpartner och sedan en nyligen genomförd affär även delägare. Enligt arrangörerna är den satta planen för Popstroke Tour Series 2023 sju deltävlingar och en final med totala prispengar under säsongen på cirka en miljon dollar.

Den första tävlingen i årets Popstroke Tour Series avgörs i Orlando, Florida.

Till årets första tävling i Orlando den 23-24 januari kommer Sverige att ställa upp med ett starkt lag.  Swedish Putting Team är en samling svenska minigolfare med stora meriter inom bangolf/minigolf som kommer delta på Popstroke Tour under 2023.

Under 2022 genomförde Popstroke en stor finaltävling där det var svenskt i topp på den individuella tävlingen via Mattias Hägglöf Sundbyberg samt att lagtävlingen gav svenskt på 3:e, 5:e och 7:e plats där även Alexander Malina satte ett spektakulärt banrekord som vevats på Golf Channel i USA sista tiden.

Spelarna i Swedish Putting Team är Hans Olofsson, Mattias Hägglöf, Kevin Sundström, Alexander Malina, Gunnar Bengtsson och Ricard Lockner och efter de fina framgångarna under 2022 är förhoppningarna stora på laget. Du kan följa deras äventyr i USA på deras sociala kanaler där de löpande uppdaterar om hur det går för dem. Du hittar dem på Facebook och Instagram under swedishputtingteam eller klicka här för att komma till Popstroke Tour Series.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights