Nyheter

Golfundret Theegala: ”Jag bor fortfarande hos mamma”

Vem är okände golfspelaren Sahith Theegala, 24-åringen som leder WM Phoenix Open och som fortfarande inte flyttat hemifrån? Plötsligt har han hamnat i blickfånget genom att vara i ledning på TPC Scottsdale.

– Vilken dag, sa Theegala. Så många upp- och nedgångar, jag menar att det var vilt.

Det var det verkligen. Den inte alltför kände Theegala spelade tillsammans med Brooks Koepka, fyrfaldig major-vinnare, och Xander Schauffele, guldmedaljören vid sommar-OS i Tokyo, och Theegala fick en nervös start.
– Jag var definitivt lite star-struck, medgav han. Även på första tee tänker jag, att oj, här går jag och spelar med Xander och Brooks. Är det verkligen sant? Jag fick nypa mig själv i armen och insåg att jag inte drömde. Det var verklighet.

Bor fortfarande hemma

Theegala leder tävlingen och golfvärlden undrar nu om 24-åringen, som fortfarande bor hemma hos mamma och pappa, att ta hem WM Phoenix Open inför storpubliken.

Sahith Theegala leder WM Phoenix Open 2022

Sahith Theegala är född 4 december 1997. Han gjorde sin professionella debut i juni 2020 vid Outlaw Tour’s Lone Tree Classic, där han slutade på delad tredje plats. Han körde sin egen bil hela vägen från föräldrahemmet i Kalifornien till golftävlingen i Phoenix, som han nu leder. Förhoppningsvis har han förstapriset i baksätet på väg hem igen i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights