Nyheter

Här går Sam Ryders hole-in-one till historien

Jublet var öronbedövande när publiken på den Colosseum-liknande läktaren fick se golfslaget som ingen trodde var möjligt. Inför 20 000 åskådare på TPC Scottsdales berömda 16:e gick golfspelaren Sam Ryder till historien.

Golf när den är som bäst – vilken hole-in-one-show

Vilken häftig show Ryder bjöd på. Här kan ni se det magiska slaget.

Det var sju år sedan italienaren Francesco Molinari gjorde hole-in-one på 16:e hålet och då sjöd hela publikhavet av applåderna och hejaropen. Nu kom Sam Ryder och gjorde sin första på PGA touren och läktaren fullkomligt exploderade.

Svårt att avsluta golfrundan

– Vilken dag, sade Sam Ryder efteråt. Det är inte mycket som slår det här och det svåraste var att avsluta golfrundan och försöka göra bra ifrån mig på kommande två golfhålen, 17:e och 18:e. Jag kan inte beskriva det med ord. Det var … galet, sa han till CBS.

Men 32-åringen från USA höll huvudet kallt och spelade färdigt utan större problem. Golftävlingen WM Phoenix Open har alla ingredienser som behövs för att få den rätta känslan, men frågan är vad kan bräcka detta. Fjärde varvet är som ett blankt papper, men snart får vi se vad Ryder kan göra mer för tricks. Och rookien Theegala. Vad kommer han att hitta på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights