GolfmodeLivsstil

Gör som proffsen – satsa på riktigt bra golfskor

FootJoy är en av giganterna när det gäller golfskor och föga överraskande jobbar man stenhårt på att hela tiden ligga i framkant när det gäller tekniska finesser som kan hjälpa oss golfspelare. Nya Tour-S är en naturlig följd av det engagemanget och har ett flertal innovativa funktioner och material, som FJ Launch Pods, TPU Power Strap och en PowerPlate-yttersula med mycket låg vikt.

Prestera på max

Nästan två tredjedelar av proffsen på de ledande tourerna spelar i FootJoy-skor och de fick i uppgift att tillsammans ge en klar bild av vad golfare behöver från sina skor för att prestera på max.

FootJoys nya Tour-S

Svaren man kom fram till var: kraft genom stabilitet, precision genom stöd, och maximal komfort. Det här menar FootJoy att Tour-S kan leverera och samtidigt bibehålla den kompromisslösa kvalitet och moderna design som man ser som standard.

golfskor

Du kan köpa nya Tour-S redan nu. Som högteknologiskt mästerverk är det såklart ingen billig pjäs, men å andra sidan en flaggskeppsprodukt som du lär kunna ha stor glädje av. Ett par Tour-S går på 2 799 kronor, och för bara tvåhundra kronor till får du dem med den genialiska Boa-snörningen.

Foto Pressbild, Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights