Nyheter

Greg Norman: ”Nu har jag antikroppar mot Covid-19”

Golfbladet berättade nyligen om hur golfstjärnan Greg Norman, alias ”The Shark” lagts in på sjukhus i sviterna av Covid-19. Det var många oroliga fans som följde honom på sociala medier, där Norman lade upp bilder på sig själv i munskydd och i sjukhuskläder. Greg Norman åkte till akutmottagningen på julafton med svåra COVID-19-symptom. Han undersöktes och fick komma hem. Men senare rapporterades det att golflegendaren fick återvända till sjukhuset igen efter komplikationer.

Greg Norman

Han skrev på Instagram:
– Nu tillbaka på sjukhus efter att ha fått ett positivt resultat på mitt PCR CoVid-test. Får en kur med Bamlanivimab-antikropp. Vägen till full återhämtning. Hoppas att vara härifrån senare idag. Vill tacka de utmärkta läkarna RN och personal vid Palm Beach Gardens Medical Center för deras otroliga engagemang och professionalism som tar hand om patienter i nöd. De har min största respekt.

Har kommit hem

Men nu har Greg Norman, eller ”The Great White Shark” kommit hem igen och firade det nya året 2021 med sin hustru Kirsten. Paret är inne på andra veckan i karantän för att inte smitta andra. Även sonen och hans familj är smittade med coronaviruset som dominerat hela 2020.

Paret Norman sade hej då till ödesdigra året 2020 med denna bild och det är ju en synnerligen pigg golfspelare vi ser. Norman är stark och vältränad och säkerligen var det en av anledningarna till att han klarade av viruset så bra. Paret vilar ut i bostaden i Jupiter i Florida.

Familjens söta vovve Apollo blev mycket glad när husse kom hem igen! Det dröjer inte länge förrän hunden får följa med ut på golfbanan – något som Apollo är van vid att göra.

Fantastisk karriär

Gregory John ”Greg” Norman bor i USA men föddes i Mount Isa i Queensland i Australien. Legendaren fyller nästa månad, den 10 februari, 66 år och har en fantastisk karriär bakom sig. Norman låg etta på golfens världsranking i 331 veckor från 1986 till 1998 och har vunnit The Open Championship två gånger, 1986 och 1993. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights