Nyheter

Greg Normans kamp mot COVID-19

I går kunde Golfbladet berätta om Greg Normans berättelse från sjukbädden. Han är så pass pigg att han kan uppdatera sitt Instagram. Men det är en tuff tid för den 65-årige golfstjärnan från Australien. Han befinner sig nu på Palm Beach Gardens Medical Center i Florida. Där får han adekvat behandling mot COVID-19-viruset som har lamslagit en hel värld.

Förra veckan kunde vi se en glad och stark ”The Shark” tävla i PNC Championship i Orlando med bland andra Tiger och Charlie Woods och Justin Thomas. Han blev dålig, testade positivt för corona-viruset COVID-19 och några dagar visade testet ett negativt resultat. Dock kände Norman sig allt sämre och åkte till sjukhuset, där han blev inlagd för observation och behandling.

Nu är även sonen sjuk

Det var många av tv-tittarna som frågade sig hur dessa veteraner vågade sig ut på golfbanan mitt i pandemin utan munskydd eller handsprit. Det visade sig att distanseringen inte fungerade. Nu har även Normans son, Greg Norman Jr, testat positivt för i COVID-19, liksom sonhustrun Michelle. Far och son spelade i tillsammans i tävlingen förra veckan.

Arg på pandemin

Det är en tapper patient vi ser på bilden nedan. Men han är riktigt arg på pandemin och skriver:
– Det här summerar det rätt bra. Min juldag. Jag talar för miljontals när jag säger: fan ta COVID. Låt oss ta oss förbi det här och aldrig uppleva det igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights