Nyheter

Här är Tiger Woods på Liberty National med Fowler och Zalatoris

Det var ett tag sedan vi kunde se Tiger Woods spela proffsgolf. Kanske är det därför det blir så spännande när han plötsligt dyker upp på en film, som laddats upp på You Tube, med klubborna i högsta hugg och i samspråk med vännerna Rickie Fowler och Will Zalatoris.

Härmade Rickie Fowler

Medan Woods egen golfkarriär förmodligen har varit i pausläge, överraskade spelaren golfvärlden när han dök upp på Liberty Nationals driving range inför amatörtävlingen Nexus Cup, en turnering som han själv är involverad i. Under en golfträning tillsammans med Rickie Fowler och Will Zalatoris visade Tiger Woods upp sin magi med klubban och bollen inför en entusiastisk publik. Han passade även på att skämtsamt härma Rickie Fowlers rörelser för deltagarna, vilket gav en lättsam och underhållande stämning.

Tiger Woods har kämpat mot skador

Tiger Woods, golfens ikon och forna världsetta, har kämpat mot skador som har satt stopp för stora delar av hans tävlingskarriär. Efter endast två starter under året, vid Genesis Invitational i februari och The Masters i april, tvingades han avbryta majortävlingen på Augusta National på grund av smärta i foten och genomgick sedan ytterligare en operation, denna gång var det vristen som läkarna har försökt att fixa.

Tiger Woods tappar aldrig lusten för golf även om han har det tufft med smärtor och fortsatt rehabilitering

Det har varit en utmanande period för Woods, och hans möjligheter att återvända till toppen av golfvärlden har sett dystra ut. Trots detta har han fortsatt att vara aktiv på andra sätt. Golfstjärnan har engagerat sig i PGA Tours spelarråd och har också varit engagerad i TGL, en spännande satsning tillsammans med Rory McIlroy på en ny ”nöjes-tour” som planeras att lanseras i januari. Denna satsning har lockat både spelare och sponsorer, vilket tyder på att Woods har en fortsatt påverkan på golfvärlden.

Tiger Woods har satt karriären är på paus
Tiger Woods kliver ur en golfbil i rosa tröja

Även om inget tyder på att en ny tävlingscomeback är nära, har Woods ännu inte fattat ett definitivt beslut om att delta i Hero World Challenge i december, en tävling som han även är värd för. Likaså är framtiden för den tvågenerationstävlingen PNC Championship, som han brukar spela tillsammans med sin son Charlie i slutet av december, ännu osäker.

Närvaron ger hopp

Trots de svåra skadorna och den långa vägen tillbaka till tävlingsgolf, fortsätter Tiger Woods att vara en inspirerande och betydelsefull figur inom golfvärlden, och hans närvaro på Liberty Nationals range ger hopp om att vi kanske en dag får se honom återvända till den tävlingsarena där han har skrivit golfhistoria.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights