Nyheter

Här är vinnaren av Driving Force Awards

Driving Force Award är ett pris instiftat av Golfamore (fd. Golfhäftet) med syfte att motivera och hylla de eldsjälar som engagerar sig outtröttligt i juniorgolfen i allmänhet – och tjejjuniorgolfen i synnerhet. Årets vinnare är Daniel ”Durra” Urander från Sundsvalls GK.

Antalet nomineringar var över förväntan vilket gav juryn ett tufft jobb att utnämna 2023 års vinnare av Driving Force Award.

– Vi visste att det skulle komma in många nomineringar då det finns otroligt många eldsjälar ute på klubbarna i Sverige men att det skulle bli så här många, och så många bra, det hade vi inte räknat med, säger Anders Carlén, VD på Golfamore.

Daniel ”Durra” Urander brinner verkligen för juniorer och den juniorverksamhet som han har byggt upp på Sundsvalls golfklubb under många år.

– Otroligt kul att vinna detta fantastiska pris. Det finns inget bättre än att se juniorer lyckas. För mig är det viktigt att varje junior känner att jag ger honom eller henne min fulla uppmärksamhet, säger Daniel ”Durra” Urander om att vinna priset och varför han tror att han är så uppskattad av juniorerna på hemmaklubben.

Priset delades ut under Annika Invitational på Halmstads GK den 12 juni. I juryn satt Anders Carlén, VD Golfamore, Christian Jakobsson, Klubbdirektör Halmstad GK och Marcus Norman, Sportchef SGF.

Juryns motivering:

Denna person plockade upp golfen sent i sitt liv men listade snabbt ut hur spelet ska spelas och gick snabbt ner i handicap. Där någonstans började även personens intresse för att hjälpa ungdomar bli bättre i golf. Sakta men säkert byggde personen upp en framgångsrik juniorverksamhet med 230 aktiva juniorer som mest under golfsäsongen 2021 och under sommarträningen samma år deltog fler tjejer än killar.

Den här personen gör det där lilla extra för att få juniorerna att känna att de blir sedda. Personen ser till att kunna varje junior vid förnamn och när juniorerna kommit in efter en runda så frågade alltid personen hur det har gått. Personen har alltid ställt upp för sina juniorer, oavsett tid på dygnet. Allt från svingproblem till kompis-relaterade problem, personen har alltid funnits där för juniorerna. Antalet tävlande juniorer för klubben ligger på en andra plats i Sverige bland klubbar, vilket är till stor del tack vare denna person.

När man nämner personens namn inom golf-Sverige så är det bara med superlativ som folk beskriver personen. Sundsvalls GKs juniorverksamhet hade inte varit densamma och det inte hade varit för årets vinnare av Driving Force Awards, Daniel ”Durra” Urander.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights