Nyheter

Här slår Tiger Woods golfbollar igen!

Fansen jublar efter att den här videon på Tiger Woods publicerats på golfstjärnans officiella twitter-konto. Ett mirakel har skett, kan tyckas. Det har inte ens gått ett år sedan de läskiga bilderna på en totalkvaddad bil kablades runt i alla medier världen över. Nyheten om att den kände 45-åringen låg på sjukhus med benskador blev en chock.

Tiger Woods klarade sig mot alla odds. Bilolyckan i Los Angeles var allvarlig och det såg ut som amerikanen skulle få men för livet. Med stor kraftansträngning och mycket tålamod står han nu och slår bollar på rangen i Florida.

Vill troligtvis göra comeback

Woods har inte tävlat i en officiell turnering sedan 2020 Masters spelades i november. Hans framtid inom professionell golf är oviss, men vännen och PGA-tour-golfaren Justin Thomas berättade i en podcast nyligen att den 15-faldiga majormästaren ”kommer att försöka” göra comeback.

Justin Thomas
Justin Thomas

– Jag vet att han kommer att försöka,” sa Thomas på No Laying Up-podden. Jag ser honom aldrig spela, om han inte kan spela bra.

Woods vann Masters 2019 efter att ha genomgått spinalfusionsoperation i april 2017. Woods vann sin femte Masters och 15:e majortitel och hade tre totala segrar efter sin comeback 2018. Han höll på att återhämta sig från ett mindre ryggingrepp vid tiden före kraschen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights