Livsstil

Helt upp och ned på Port Aventura World

Först golf, sen ett stort magplask! Barcelona har allt man kan önska för en bra golfsemester med familjen. I och med vaccinationspasset går det lättare att ta sig till semestermål utomlands. Äntligen!

3 golfbanor designade av Greg Norman

Utanför Barcelona finns PortAventura World Parks & Resort som inkluderar tre golfbanor (varav 2 designade av Greg Norman) och en strandklubb med direkt tillgång till stranden. Barnen kommer att tacka er för livet om ni åker hit i sommar. Köerna är inte lika långa som tidigare, då pandemin gör att många fortfarande stannar hemma.

Läs mer om golf i Katalonien>>>

Ferrari Land-park

PortAventura World Parks & Resort har också en nöjespark, Europas enda Ferrari Land-park och en vattenpark, som alla är ledande i Europa med ett globalt erkänt utbud av åkattraktioner.

Nu har härliga vattenlandet Port Aventura World i Spanien öppnat portarna och med alla hygienåtgärder på plats säkerställer man en säker upplevelse. Med en investering på mer än 5 miljoner euro har alla åtgärder mot COVID-19 gjorts.


Nu kan barnen leva ut sina äventyrslustar igen och de legendariska åkattraktionerna, som Shambhala, Red-Force i Ferrari Land eller Street Mission, väntar på en utmaning.

Roliga attraktioner

Nyheter för säsongen 2021 är Sesame Street-karaktären Big Bird och ett nytt Shrek-möte, som har premiär den 23 juni. Utöver detta kommer några av föreställningarna på PortAventura Park att vara tillbaka, såsom Bang Bang West och Birds of Paradise, samt street shows.

Om PortAventura World Parks & Resort

PortAventura World Parks & Resort är till för hela familjen och har genom sin 26-åriga historia fått mer än 90 miljoner besök. Med sitt perfekta läge och närhet till Barcelona har orten också fem 4-stjärniga hotell och ett 5-stjärnigt hotell (PortAventura Hotels) med mer än 2300 rum och ett kongresscenter (PortAventura Convention Center) med en kapacitet för upp till 6000 personer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights