Nyheter

Systern avslöjar: Rådet Mickelson fick av sin mamma under segertävlingen

Phil Mickelson såg väldigt cool ut bakom sina solglasögon, när han spelade hem sin historiska seger i PGA-mästerskapet i veckan. Hans familjemedlemmar var däremot mer nervösa hemma i tv-soffan.

Rekordmannen

Mickelson, 50, är som vi skrivit om tidigare nu den äldsta stora vinnaren i golfhistorien efter segern på Kiawah Island. Den amerikanske golfstjärnan hade sin bror Tim med sig ute på banan som sin caddy.

Systern Tina är även hon en duktig golfspelare. Hon har i veckan lagt ut ett sms som visar hur konversationen gick het mellan henne och mamma Mickelson under tävlingen. Syskonen Mickelsons mamma var mest nervös av alla och hon ville komma i kontakt med Phil ute på banan genom ett sms, men insåg att han inte skulle se det förrän efteråt.

Meddelandet från fru Mickelson löd: ”Tina, sm:a Philip och be honom att bara göra par – inte slå bomber. Han lyssnar inte på sin mamma, så skriv till honom du honom. Skynda.”

Tina MickelsonTinas svar var: ”Jag skickar sms till Tim (Phil Mickelsons bror och caddie). Han är den enda Phil lyssnar på idag! ”

Varit besatt

Mickelson har varit besatt av att försöka hålla jämna steg med spelets unga garde, som slår långt och hårt, och har därför bott i gymmet den senaste tiden. Träningen har tydligt gett resultat, eftersom han slog den längsta drivern av alla på par-5, 16: e hålet, under söndagen. Bollen flög hela 366 yards.

Starka vader

Phil Mickelsons muskulösa vader har också blivit en snackis i sociala medier. Mickelson visar regelbundet visar upp dem för sina följare och erbjuder tips om hur man bygger upp och ”aktiverar” underbenmuskler .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights