NyheterUtrustning

Henrik Stenson och Erik van Rooyen skapar specialskor tillsammans med ECCO

ECCO GOLF-ambassadörerna Henrik Stenson och Erik van Rooyen har designat egna versioner av golfskon ECCO BIOM H4 till vår och sommar-kollektionen 2022. De två tourstjärnorna har tagit fram varsin design på skorna som motsvarar deras stil och personlighet på och utanför golfbanan.

Henrik Stensons sko med Iceman-design.

Stenson bygger vidare på sitt smeknamn och gör en uppföljare till sin populära S-THREE med Iceman-design genom ännu en ultracool och Iceman-inspirerad sko i iskallt blått och vitt med ECCO-logon på sulan. Stensons specialversion av skon är också försedd med numera välbekanta “Henrik Stenson The Iceman”.

– Det är jätteroligt att ännu en gång få samarbeta med ECCO GOLF och ta fram en ny Iceman-stil, säger Stenson.

Henrik Stenson – The Iceman.

– ECCO GOLF handlar om att göra fantastiska skor och det är supercoolt att de ännu en gång ger mig möjlighet att skapa en egen stil. Jag kör vidare med de iskalla färgerna för min BIOM H4 där målet var att skapa en look som ser ut som att det är is under skons sula, därav de starka vita och blå färgerna. Jag kan knappt bärga mig innan jag får tag på ett par och kan dra blickarna till mig på golfbanan.

Erik van Rooyen, nu väletablerad stilikon på touren, har designat en fräck och iögonfallande färgkombination. Han har gjort sig känd för att tänja på gränserna när det gäller golfkläder, och har ofta på sig kläder som tidigare inte skådats på PGA-touren.

Erik van Rooyens skor har vit ovandel men inne i skon och under den är det färggrant.

Erik fortsätter på den inslagna vägen med sina specialdesignade BIOM H4-skor som fått en slående färgkombination med svart hälkappa och plös, vit ovandel i skinn och en fräckt mönstrad mellansula. Under sulan finns en blå och orange färgkombination som lär dra ögonen till sig. Designen är också en vink till van Rooyens kärlek till gitarrer, med en ovandel som för tankarna till gitarrsträngar.

– Det är hur kul som helst att få jobba med ECCO GOLF för att ta fram en fantastisk specialdesign för en golfsko. Jag gillar verkligen att vara lite annorlunda och innovativ på golfbanan och jag tycker att min design följer den känslan. Det är härligt att få kunna skapa en egen sko och BIOM H4 är en så fantastisk sko att få jobba med, menar van Rooyen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights