Heta Quesadillas med smak av Florida
Restaurangchef Malin Tumba är svenskan som nu öppnar en ny spännande säsong i härliga Florida. Det finns god anledning att besöka Jensen Beach Golf Club, där oanade läckerheter dukas fram till gästerna.
– Vår egen restaurang heter ”The Grille”. Köksmästaren John May, som får hjälp av kocken Todd, serverar en traditionell golfmeny med dagens rätt.
Grille är en lunch- och middagsrestaurang som erbjuder det absolut bästa i kvalitet och även catering.
Under säsongen anordnas speciella evenemang och temakvällar som Friday Night, Happy Hours, Lobster Night, Primerib Night, Italian Night, Sunday Brunch och mycket mer.
Jensen Beach Golf Cub ligger i soliga Florida och fick pris 1997 för bästa nya golfklubb. Den är lika aktiv i dag och maten där sägs vara super. Här kommer ett recept på deras härliga Quesadillas som serveras med en läskande Margarita, gärna virgin för hälsans skull.
Läs mer här om restaurangen>>>
Till quesadillas kan man gärna servera en tomatsalsa eller yoghurtbaserad sås.
2-4 portioner
Quesadillas med kyckling
- 150 g grillad kyckling
- 4 tortillabröd
- 200 g mozzarellaost
- 2 msk honung
- 1 msk jalapeño
- 100 g rucolasallad
Gör så här
Quesadillas med kyckling går så lätt att göra. Och det smakar lika exotiskt som det låter.
Skiva kycklingen tunt. Fördela kyckling, honung, jalapenos, ruccola och sist mozzarella på två tortillabröd. Lägg på ett naturellt bröd och tryck ihop.
Hetta upp en stekpanna och stek varje bröd på båda sidor på svag värme tills de är gyllenbruna.
Skär varje quesadillas i 6-8 tårtbitar och servera!