Nyheter

Efter olyckan – Tiger Woods tack från sjukhussängen

Golfstjärnan var värd för en stor golftävling i Kalifornien och allt flöt på som det skulle. Tiger Woods deltog inte eftersom han nyligen genomgått ett kirurgiskt ingrepp. Han var stressad efteråt då han skulle ge en golflektion på ett annat ställe som han bokat in. Tiger Woods kraschade våldsamt med sin stora lyxbil i Los Angeles under tisdagen. Det resulterade i två benfrakturer och en krossad fotled. Men Tiger Woods överlevde, vilket polisen som var först på olycksplatsen sade ”var et mirakel”. Krockkudden utlöstes i kraschen och den räddade onekligen stjärnans liv.

Opererats för sina skador

Golfeliten klär sig nu i rött för att visa sitt stöd för Tiger Woods, 45, som har opererats för flera skador efter den dramatiska bilkraschen. Annika Sörenstam visade genom sin klädsel under tävlingen på Lake Nona i veckan att hon tänker på honom. Även Annikas man, Mike McGee, som gick caddie åt henne, bar svart och rött. 

Här ser vi Annika Sörenstam i svart kjol och röd tröja.
– Vi ville supporta Tiger, så vi skickar en hälsning till honom. Vi hoppas han kryar på sig, och läker snabbt. Att han får flyga hem och börja processen som behövs, säger hon. 

Det var en lätt match för svenskan att göra klädbytet. Hon bor granne med den bana i Florida som hon spelade sin comeback på.

Blev rörd

Likadant gjorde de manliga spelarna på touren.
– Det är svårt att förklara hur rörd jag blev i dag när jag satt på tv:n och såg alla röda tröjor, hälsar Tiger Woods på Twitter.
Tiger brukar alltid bära röd tröja sista dagen i en tävling och det har blivit hans signum genom åren.

Tiger Woods

Alla golfvänner hoppas att Tiger snart tillfrisknar och kan komma tillbaka så fort som möjligt. Det var inte heller vårdlös körning, så stjärnan väntas inte utredas för något brott, skriver NBC News.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights