NyheterUtrustning

Nya Z-STAR-bollar från Srixon

Srixon Sports Europe lanserar nu den sjunde generationen av Z-STAR-seriens golfboll. Srixons Z-STAR och Z-STAR XV kommer till shoparna den 22:e mars och är fyllda med spännande nyheter.

De nya Z-STAR-bollarna har ett 0,6 mm skal som är tjockare än tidigare generationer för förbättrad spinn och kontroll runt greenerna. I kombination med FastLayer Core som ökar bollhastigheten för att ge maximal distans, erbjuder den nya generationen Z-STAR-bollarna en skön känsla.

– De nya Z-Starbollarna är speciellt utformade för bättre spelare och de har avancerad teknik för att ge prestanda från tee till green, säger Joe Miller, europeisk produktchef på Srixon.

 – Z-STAR XV spelas av några av de som slår längst på den professionella tourerna runt om i världen, fortsätter Joe Miller.

Den nya Z-STAR XV-bollen har en förbättrad inre kärna för ökad motståndskraft, vilket leder till förbättrad bollhastighet och längd.

Båda de nya Z-STAR-seriens golfbollar har ny Spin Skin-teknik i skalet som är mer hållbart än tidigare men som även reagerar starkare på skårorna från wedgar och järnklubbor vilket i sin tur genererar mer spinn i slagen.

– Aldrig tidigare har Srixon kombinerat så många olika tekniker i en golfboll för att producera mer friktion för mer spinn runt greenerna, menar Joe Miller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights