Nyheter

Indoor Golf Group öppnar i Uppsala

Gränbystadens utbud av upplevelser och aktiviteter breddas när Uppsala Indoor Golf öppnar i gallerian. På en yta om 600 kvadratmeter kan alla golfentusiaster nu träna som proffsen och gå en tävlingsrunda på golfbanor från hela världen.

Gränbystaden får åtta nya golfsimulatorer. Foto: Johanna Åkerberg Kassel

Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med Indoor Golf Group som öppnar på plan två i Gränbystadens galleria i Uppsala. Totalt finns åtta golfsimulatorer med 90 virtuella golfbanor där golfspelare kan utmana varandra och samtidigt få statistik på till exempel längder, klubbhastighet och mycket annat. Det finns också en stor yta för att öva puttar.

Det finns 90 olika banor att välja bland.

– Det här är vår nionde etablering i Sverige och det är mycket populärt. Gränbystaden är strategiskt helt rätt läge för oss, här finns ett sammanhang med andra aktiviteter och en stor målgrupp med intresse för en aktiv livsstil, säger Fredrik Wredmark, vd på Indoor Golf Group.

Världens mest kända banor

– Vi ser fram emot att nu kunna erbjuda Uppsalas alla golfentusiaster träningsmöjligheter som proffsen och spel på flera av världens mest kända golfbanor året runt.

– Vi är mycket glada att Indoor Golf väljer att öppna just här. Nu omvandlas en tidigare butikslokal till en plats för aktivitet och upplevelser. Det här är helt i linje med hur vi utvecklar Gränbystaden till Uppsalas andra stadskärna, säger Thomas Levander, fastighetschef Uppsala på Atrium Ljungberg.

 Golfbanorna går att boka via företagets hemsida www.indoorgolfgroup.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights