LivsstilNyheter

Parneviks har mycket att fira

Hemma hos Parneviks blir det många födelsedagstårtor som ska bakas och smakas. Men det blir födelsedagskalas på distans. Den 16 februari fyllde Jespers och Mias ende son, Phoenix Parnevik, 20 år. En stor dag som hyllades med den här fina bilden på far och son.

– Grattis Phoenix, jag önskar jag var med dig, skriver pappa Jesper på sin Instagram.

Realityserie


Phoenix är yngst i syskonskaran som består av Peg Parnevik, Penny Parnevik, och Philippa Parnevik. Barnen blev kändisar genom realityserien Parneviks som sändes på TV3 år 2015-2017. 2015 vann serien tv-priset Kristallen i kategorin årets realityprogram. Det stora huset i Jupiter, Florida lades ut till försäljning för en tid sedan och blickarna är riktade mot Sverige.

Heligt hus

– Vi älskar att vara i Sverige och vi har ett radhus där sen 25 år tillbaka. Det är nästan så att det är mer heligt med huset i Sverige än det i Florida. Vi tänkte sälja det för ett par år sen, men då blev det ett ramaskri bland barnen. Vi fick absolut inte sälja det, säger Jesper Parnevik i en intervju med Sport- Expressen.

Den 20 februari är det mamma Mia Parneviks tur att firas. I år fyller hon 53 år. Hon har skött hela ruljansen med de fyra barnen genom åren när maken spelade proffsgolf på touren. Hon blev mycket populär genom sin medverkan i tv. I somras var de hemma i Sverige, där de njöt av Stockholms skärgård. Jespers pappa är kände imitatören, tv-personligheten och revyartisten Bosse Parnevik, som bor vackert vid vattnet norr om Stockholm.

Och inte dröjer det länge förrän Jesper firar sin födelsedag den 7 mars. Han hade sina hittills största framgångar vintern/våren år 2000, då han vann två tävlingar på amerikanska PGA Tour och som bäst var rankad som nummer 7 i världen.

Golfintresset etablerades av hans far, vilket resulterade i att Jesper Parnevik tidigt började spela golf. Pappa Bosse var inte bara duktig på att imitera, han älskade att spela golf ochpå deras tomt i Botkyrka lät han anlägga både en puttinggreen och en driving range.

Jesper testade att slå med pappas golfklubbor och tyckte att det var roligt. Jesper tränade och slog ut bollarna från driving rangen i trädgården i vattnet. I dag spelar han på seniortouren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights