Nyheter

Hör golfarnas grattishälsningar till Hideki Matsuyama

Tiger Woods, Justin Thomas, Collin Morikawa och en hel rad andra PGA-spelare är med i födelsedagsfilmen som hyllar den nybakade 30-åringen.

Alla vill de ge sina hälsningar till japanen, som förgyllt så många golftävlingar med sitt spel. Hideki Matsuyama fyller 30 år i dag den 25 februari. Denna ödesmättade dag då Ryssland gått in i Ukraina. Även om hela världen skakar av det som händer, går livet vidare och alla vill väl uppmärksammas på sin födelsedag.

Håller en extrem jämn nivå i sitt spel

Många tror att Hideki är äldre än han är eftersom han ofta beter sig värdigt och tar trycket från media och framgången så väldigt väl. Men han fyller 30 och det är ju ingen ålder för en golfspelare som håller en extremt jämn nivå i sitt spel.

Hideki Matsuyama är en man av få ord

Tiger Woods berättar att Hideki Matsuyama har en tolk som översätter åt honom. Men med tiden kommer japanen att lära sig mer och mer engelska så att han kan göra sig förstådd. Trots språkbarriären är han en mycket omtyckt golfare, som har imponerat på kollegorna.

– Grattis Hidaki! Han är en otrolig golfspelare och även om han inte kan så mycket engelska har vi haft trevligt ihop och tro mig, han är en kul kille, säger Tiger Woods.

Första japan att vinna US Masters

Den 19 juni 2017, efter sin andraplats i US Open, blev Matsuyama rankad 2:a på världsrankningen. I april 2021 vann han The Masters i Augusta, USA, och blev därmed den första japanen på herrsidan att vinna en majortävling i golf.

Grattis på födelsedagen

– Stort grattis till 30-åringen. Jag kommer på mig själv med att jag brukar titta på honom på rangen och jag imponeras varje gång över hur bra han är. Hans sving är så stabil och träffar så rent varje gång och på samma sätt. Inga misstag där inte, säger en annan av gratulanterna i klippet. Se här vilka som ger sina hälsningar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights