Nyheter

Karl Stenson peggar upp med pappa i Orlando

Henrik Stenson gör som Tiger Woods och låter rampljuset flöda över sonen i PNC Championship. Det blir första gången 11-åriga Karl Stenson spelar tävlingen. Det blir en stolt pappa som stöttar sin son på Ritz-Carlton GC i Orlando den 18 december. Tävlingen avgörs över 36 hål och spelas i ett scrambleformat.

Kalle, som Stenson junior kallas, är redan varm i kläderna vad gäller att spela med duktiga vuxna. Här på bilden ovan ser vi honom med pappa Henrik och golfande ex-fotbollsproffset Henrik Larsson samt Henrik Zetterberg. Bland övriga deltagare i tävlingen i Orlando ser vi Nelly Korda (spelar ihop med pappan och forna tennisstjärnan Petr Korda), Tom Watson (med sonen Michael  Watson) samt John Daly (med sonen Little John Daly).

Charlie Woods stal showen

Ni minns kanske förra årets upplaga av PNC Championship på Ritz-Carlton GC i Orlando? Den blev historisk med Tiger Woods som plötsligt hamnade i bakgrunden, då hans son Charlie stal showen totalt med sin charm och elegans.

Tiger Charlie Woods


Tävlingen spelas av tjugo majorsegrare som bildar lag tillsammans med en familjemedlem. I över 20 års tid har tävlingen ägt rum och var tidigare en renodlad far och son-tävling. På senare år har PCN Championship öppnat för kvinnliga deltagare samt att de forna majorvinnarna får ta med sig andra familjemedlemmar. Annika Sörenstam fanns med i fältet under 2019 års upplaga, där hon bildade lag ihop med sin far Tom Sörenstam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights