Nyheter

Trumps golfklubb utreds för skattebedrägeri

Hett om öronen är det minsann för Donald Trump. Inte ens på golfbanan får han vara i fred. Den amerikanska expresidenten Donald Trump är anklagad för en rad olika saker, och nu har ett nytt mål öppnats för att ta reda på om Trump fejkat värdet på sin golfbana Westchester County.

Väckt misstankar

Nyhetsankaret Rachel Maddow på MSNBC News ger en färsk rapport om att staden Ossining, NY, nu gör en utredning av Donald Trumps golfbana i Westchester County. Dokument tycks visa på en del inkonsekventa värderingsbedömningar som kan ha väckt misstankar om skattebedrägeri.

Donald Trump säger emot sig själv

– Staden Ossining, N.Y. undersöker alla papper som handlar om hur mycket skatt expresidenten ska betala. Dokument som man tagit del av visar att Trump ljuger om fastighetens värde. Han betalar således för lite skatt, rapporterar MSNBC News.

Trump
Expresident Donald Trump äger många golfklubbar och spelar hellre golf än betalar skatt

– Har Donald Trump betalat korrekt fastighetsskatt för Donald Trump’s Westchester County Golf Club? Nej, menar MSNBC News.

Trump själv har velat ha en 90-procentig reducering av sin 15 miljoner-dollar golfklubb. Han säger att värdet inte är så högt egentligen utan att den endast är värd cirka 1,4 miljon dollar, inte 15. Det är något han säger för att komma undan skatten, menar MSNBC.

Donald Trumps Westchester County Golf Club

– Han säger två saker. Först att den är värd 15 miljoner dollar. Sedan säger han att värdet är mycket mindre, berättar Rachel Maddow.

Här kan ni höra mer om det misstänkta skattebedrägeriet:

Foto Pressbilder www.trumpnationalwestchester.com/photo-gallery

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights