LivsstilNyheter

Efter ösregnet – TUI satsar med 4 nya hotell på soliga Zanzibar

TUI är fast besluten att uppnå tillväxt och utökar sin hotellportfölj genom lanseringen av sin nyligen etablerade hotellfond. Denna fond är nu i drift och gör sitt första förvärv, det nyöppnade Emerald Zanzibar Resort & Spa på den pittoreska ön Zanzibar. Här kan ni följa med på en förhandsvisning till ett riktigt semesterparadis.

Välkommen till Emerald Zanzibar Resort & Spa

Femstjärnigt All Inclusive-hotell vid havet

Emerald Zanzibar Resort & Spa är ett femstjärnigt All Inclusive-hotell med guldläge direkt vid det turkosa havet i Matemwe. Maten är jättegod och variationen av restauranger är flera. Barnen har roligt med att bada i någon av alla pooler medan du själv kan koppla av under en palm.

Gå till gymmet och svalka dig!

Dessutom finns ett gym och ett högklassigt spa. Från hotellpoolerna är det endast några steg till den vita sandstranden. Det finns även pooler längre in på området där några är för de allra minsta.

Du kan träna på gymmet som förstås har en härlig luftkonditionering.

Om du vill aktivera dig står gymmet redo med vikter och maskiner. Du kan även spela padel och tennis såväl som att ta en kurs i hur man dyker för att uppleva världen under ytan med fiskar och korellrev, som bara finns här.

Grillat vid stranden

Hotellets restauranger bjuder på både asiatiskt, sydamerikanskt och medelhavs-inspirerat. Beach Club Grill ligger alldeles intill havet och har pizza, pasta och grillat på menyn. I barerna kan du förutom svalkande drycker även beställa snacks, kaffe och frukt-smoothies.

Satsar med fyra hotell i på solig östafrikansk ö

Ledningen och driften av resorten kommer att skötas av TUI Hotels & Resorts, vilket ytterligare diversifierar TUI:s utbud på den östafrikanska ön till att omfatta totalt fyra hotell. Hotellfonden har avsatt resurser för ytterligare förvärv och undersöker aktivt potentiella hotellprojekt över hela världen.

Det nyligen öppnade Emerald Zanzibar Resort & Spa på Zanzibar, det fjärde hotellet i TUI:s egen portfölj på den östafrikanska ön

Peter Krueger, styrelseledamot på TUI AG ansvarig för koncernstrategi, M&A och tillväxtsegmentet Holiday Experiences, som omfattar hotell, hotellvarumärken och partnerskap, berättar i ett nytt pressmeddelande:

-Lönsam tillväxt är fokus för vår framtida strategi. Vi initierade hotellfonden i syfte att ytterligare utöka vår framgångsrika hotellportfölj, öka segmentintäkterna och ge professionella investerare en attraktiv möjlighet i hotellfastigheter.

Efter en övergångsperiod kommer den nya all inclusive-resorten att hanteras av TUI Hotels & Resorts från och med början av 2024. Alla befintliga gästbokningar kommer att överföras sömlöst. Detta drag utökar TUI:s närvaro på den östafrikanska ön till att omfatta fyra hotell. Förutom TUI Blue Bahari Zanzibar, förvaltar företaget även RIU Palace Zanzibar och RIU Jambo i samarbete med RIU.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights