Nyheter

Ljusare tider för Koepka – se stjärnans förvandling

Folk noterade det först under omgång ett av Farmers Insurance Open, men det var svårt att få en ordentlig titt på hans nya ’do’ på grund av hatten. Koepka bekräftade ryktena på onsdagskvällen genom att posta ett inlägg på Instagram om hårförvandlingen. Se själva.

Styrkan sitter i håret, sägs det ju, och vi får se om Brooks Koepka får himmelska krafter ute på golfbanan efter sitt nya tilltag. Bibelns Simson hade styrkan i sitt långa hår. Koepka har ingen lejonman att skryta med, men istället har han blonderat sig.
– Blonds have more fun. (Blonda personer har roligare) skriver han på Instagram.

Den 31-åriga amerikanen har uppmärksammats i USA för sitt stiliga utseende. Kommentarerna på sociala medier varierar dock och alla instämmer inte i hyllningskören. Brooks Koepka har blivit blond. Och vi pratar inte ”Jag tillbringade lite tid i solen i somras och mitt hår fick lite färg” blond. Vi pratar blekblond.Det återstå att se vad fästmön Jenna Sims tycker om den nya frisyren. Hon brukar shoppa kläder till Brooks Koepka och det har gjort att amerikanerna ser honom som en av de mest välklädda golfarna på touren.

Hopp om fler segrar

Koepka spelar på den amerikanska PGA touren, har vunnit fyra majortävlingar och har varit rankad 1:a i världen. Med den nya, ljusare tonen på håret kan man hoppas att han avancerar på världsrankingen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights