Nyheter

The Bucket Pros förvärvar World of Golfs framgångsrika Range Mangement-system ”SEVE”

The Bucket Pros förvärvar alla aktier i Inward9, World of Golfs IT-utvecklingsbolag, med dess unika Range Management-system ”SEVE”.

The Bucket Pros fortsätter resan mot att bli den ledande rangeutvecklaren i Europa, och genom SEVE RMS kommer nu fler golfranger runtom kontinenten erbjudas att få större kontroll och överblick över rangen än någonsin tidigare.

SEVE RMS skapades under tidiga 2010-talet då World of Golf i Göteborg, norra Europas största träningsanläggning för golf, ville digitalisera sin range men inte hittade några lämpliga befintliga system på marknaden. Det fanns redan olika betalningssystem, men World of Golf var ute efter att kunna erbjuda sina kunder en användarvänlig digital lösning för att tillgodose deras behov, samtidigt som operatören fick in värdefulla rapporter om kundbeteende. Då krävdes det nytänkande, och som resultat byggdes SEVE RMS från grunden.

The Bucket Pros bollmaskin

De senaste tre åren har The Bucket Pros haft en exklusiv ensamrätt till att använda och hyra ut SEVE RMS inom Europa, och har under denna tid installerat systemet på över 50 anläggningar i Skandinavien och Spanien med strålande resultat – flertalet kunder har under kort tid mer än fördubblat sin omsättning på rangen. Det mest populära alternativet har varit helt nya bollmaskiner med SEVE RMS förinstallerat, men systemet går även att installera på befintliga bollmaskiner.

– Vi är väldigt glada att The Bucket Pros kan använda vår teknologi och detta förvärv är något vi ömsesidigt kan dra nytta av, säger Magnus Palm, VD och ägare till World of Golf i Göteborg.

– Vi har haft ett framgångsrikt samarbete de senaste åren och vi är nu glada över att kunna överlämna stafettpinnen och låta The Bucket Pros vidareutveckla systemet och hjälpa fler golfanläggningar runtom Europa.

SEVE RMS har varit en succé för många golfklubbar.

The Bucket Pros kommer direkt börja arbeta med att vidareutveckla systemet, med förbättringar inom funktionaliteten först på agendan. Samtidigt planeras vidare utveckling inom CRM-integration, datainsamling, analys och rapportering.

– Att kunna erbjuda ett system som vi själva har full kontroll över kommer att stärka vår totala portfolio som vi erbjuder till träningsanläggningar över hela kontinenten, säger Andreaz Lindberg, VD för The Bucket Pros.

– Tillsammans med vårt konsultprogram ’Boost Method’ kan vi nu erbjuda ett ännu starkare paket som hjälper rangeoperatörer att kraftigt öka sin omsättning samtidigt som rangegästerna får en bättre upplevelse. Vårt mål för SEVE RMS är att det ska vara det mest avancerade range management-systemet på marknaden, som producerar omfattande rapporter men samtidigt är otroligt användarvänligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights