GolfbettingNyheter

Många intressanta namn i Honolulu

PGA-touren är kvar på Hawaii när årets andra tävling, Sony Open in Hawaii, som spelas på Waialae Country Club ska avgöras. Fem svenskar kommer till start, däribland Alexander Björk som gör sin första säsong på PGA-touren.

Det är många intressanta namn som ställer upp i veckans tävling på Hawaii. Will Zalatoris gör sin första start sedan våren 2023. Även veteranen Gary Woodland är tillbaka på touren. Sony Open blir Woodlands första efter att läkarna hittade en tumör i hjärnan förra året. Efter ett antal lyckade operationer är nu alltså Woodland tillbaka på touren. Även tvillingarna Pierceson och Parker Coody finns med i ett startfält på PGA-touren för första gången och det ska bli spännande att följa de talangfulla brödernas framfart.

Vi tror dock inte att någon av dessa kommer att behöva träna på ett segertal denna vecka. Istället tror vi att någon i denna trio vinner Sony Open in Hawaii:

Matt Fitzpatrick. Waialae Country Club är en betydligt smalare och trixigare bana än förra veckans Plantation Course at Kapalau där de flesta öste på med drivern på många hål. Den här veckan gäller det att hålla bollen i spel, det blir betydligt fler järnklubbor från tee och på de kluriga greenerna kommer den bästa puttaren att tjäna många slag. Allt detta passar världsåttan Matt Fitzpatrick perfekt. Engelsmannen var delad 14:e förra veckan på The Sentry och är i riktigt bra form och senast han vann på PGA-touren var det på en bana som påminner mycket om veckans. Unibet ger 17 gånger pengarna på en seger för Fitzpatrick.

Kanadensaren Corey Conners älskar Waialae Country Club och har fyra gånger i rad varit bland de 12 bästa här, med en tredje plats som bäst 2019. Conners slår inte längst på touren men är fantastisk med järnen och då framförallt wedgarna. Och det kommer att slås många wedgar denna vecka. Han träffade många fairways och greener förra veckan i The Sentry och formen är riktigt bra. 26 gånger pengarna ger Unibet på en seger för Conners.

För fem år sedan var Chris Kirk djupt deprimerad och hade även stora missbruksproblem. Men han reste sig, blev fri från sina demoner, kom tillbaka till touren och inledde årets säsong med att vinna The Sentry på ett imponerande sätt. Kan han ta hem dubbeln på Hawaii? Absolut. Han kom trea här ifjol och har aldrig mått bättre, både fysiskt och psykiskt. Unibet ger 26 gånger pengarna på att Kirk vinner även denna vecka.

Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights