NyheterUtrustning

Callaway presenterar nya Paradym Ai Smoke

I Callaways nya Paradym Ai Smoke-serie finns drivers, fairwayklubbor, hybrider och järnklubbor som alla levererar enastående resultat baserat på Ai och virtuella modeller som optimerar prestandan för varje enskild klubba.

Callaway Ai Smoke - hela familjen

Callaway Golfs nya Paradym Ai Smoke-serie består som brukligt av drivers, fairwayklubbor, hybrider och järnklubbor. Som namnet antyder är det ett otal beräkningar i en superdator som ligger bakom den utlovade prestandan med bland annat nya Ai Smart Face som ger sweetspots över hela träffytan.

Flera olika fairwayklubbor, hybrider och järnklubbor
Paradym Ai Smoke-serien består som brukligt också av fairwayklubbor, hybrider och järnklubbor, som alla är försedda med Callaways Ai Smart Face så att du ska kunna scora bättre. Även fairwayklubborna finns i fyra olika modeller, Ai Smoke MAX, MAX D, Triple Diamond och MAX Fast. De tre hybridmodellerna är Ai Smoke, Ai Smoke HL och lättviktsmodellen Max Fast.

Förra årets Paradym-järn var riktigt långa, bland de längsta i sin kategori på marknaden. Delvis på grund av strongloftningen och delvis på grund av den avancerade konstruktionen. När nu Paradym Ai Smoke-järnen kommer så utlovar de också bättre precision med Ai Smart Face. En ny form med längre blad, tunnare topplinje och optimerad sulbredd ska ge en skön look över bollen medan nya Dynamic Sole Design har variabel bounce för extremt effektiv kontakt med marken.

Även här finns tre modeller som alla är i den spelförbättrande kategorin. Ai Smoke för spelare med medelhög eller hög svinghastighet som vill ha maximal längd och bättre precision. Ai Smoke HL ger högre utgångsvinkel och mer spinn för spelare som behöver det. MAX Fast är konstruerade för att ge bättre svinghastighet och högre utgångsvinkel.

 Se Callaways presentationsfilm av nya Paradym Ai Smoke här.

Läs mer på Callaways sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights