Golfbanor i SverigeGolfpärlor

Medlemsklubben Happy Golfer satsar stort

Den snabbväxande medlemsklubben Happy Golfer tar över Skälby Golf, en 27-hålsanläggning trettio minuter söder om city och blir “Happy Golfer Stockholm”.

HappyGolfer som tidigare varit en helt digital medlemsklubb med ett populärt internetbaserat medlemskap satsar nu på att bygga framtidens golfanläggning, ihop med sina medlemmar.

– Vår ambition är att förnya och växa golfen i Sverige genom att skapa en modern och kundcentrerad klubb, med vänliga priser, ökad tillgänglighet och flexibla medlemskap. Vi vill skapa en aktiv och rolig klubb ihop med våra medlemmar, där vi tillsammans arrangerar spelevent, tävlingar och träning, för både nya och rutinerade golfare, säger Mattias Bohlin, vd på HappyGolfer.

Säkra en plats

Förberedelserna inför säsongen 2022 är i full gång och redan nästa vecka lanseras medlemskapen ihop med ett begränsat antal “Early bird”-platser, till bra pris och fullt med förmåner. Redan nu kan man läsa mer om klubben och anmäla sitt intresse för att säkra en plats till early bird-medlemskap.
Klicka här för att läsa mer om Happy Golfer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights