NyheterUtrustning

Golfutrustning – Ny golfboll från Wilson ska hjälpa dig att träffa fler fairways

Triad är en golfboll som Wilson själv menar är avsedd för spelare som försöker gå under 80 slag. Det är väl ungefär som att säga att det är en boll för singelhandicappare och de som vill bli singelhandicappare – och vem vill inte bli det?

Perfekt rull på golfbollen

Tekniskt sett handlar det om en tredelsboll med innovativ och patentsökt konstruktion där bollen har enhetlig densitet i alla lager, från gummikärnan och den termoplastiska manteln till det supertunna uretanskalet. Det här ska eliminera inkonsekventa resultat i tillverkningen och ge såväl perfekt balans som perfekt rull.

– Vi är mycket glada över att introducera denna innovativa golfboll för en växande skara spelare som vill ta sitt spel till nästa nivå, säger Tim Clarke, General Manager på Wilson Golf.

Bra golfutrustning

I Wilsons egna tester mot åtta konkurrenters bollar har Triad levererat på topp både när det gäller bollhastighet med åtföljande längd från tee samt scoring och spinn med järn. Bollen har 85-kompression och finns liksom förra årets Staff Model-boll även i en obehandlad RAW-version.

Du kan köpa Wilsons Triad i din vanliga golfshop inom kort och den kostar rimliga 450 kronor per dussin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights