Äta & BoFeatureNyheter

Molinari tar italienska droppar till USA

Ett glas riktigt gott rött vin till maten är något många ser fram emot efter en skön golfrunda. Golfspelaren Francesco Molinari kan verkligen rekommendera sitt favoritvin. Han har nu blivit en av Pasqua-vinernas ansikte utåt.

Finns på den svenska marknaden

Familjeföretaget Pasqua har funnits på den svenska marknaden i många år och förgyllt svenskarnas måltider med sina Amarone- och Valpolicellaviner, men även med vin från andra delar av Italien.

Det senaste marknadsinitiativet representerar en mycket personlig ”drive” av den golfpassionerade tredje generationen, som nu ansvarar för Pasqua. Den USA-baserade delägaren Alé Pasqua säger: ”Familjen Pasqua må vara golfgalen, men vi vet också att ungefär en av tio vuxna amerikaner antingen spelar eller tittar på spelet. Denna kampanj kommer således att hjälpa till att introducera våra viner för ett helt nytt segment av befolkningen. ”

Golfintresserad vinfamilj

Alé Pasqua har imponerande 5 i hcp, och även om Molinari inte har några som helst problem att vinna över honom, fanns det en tid i slutet av 1990-talet och början av 2000-talet när en ung Molinari och den dåvarande tonåringen Alé Pasqua tävlade i samma juniorturneringar. Andra medlemmar i familjen Pasqua spelar också, brodern Riccardo spelar, och fadern Umberto var med i styrelsekommittén för italienska PGA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights