Nyheter

Morikawas blunder chockade Justin Thomas

Collin Morikawa var en hårsmån att råka riktigt illa ut i veckan. Världstvåan från USA var inte uppmärksam utan tänkte på något helt annat än det som skedde framför honom. Till sin förvåning stod det en spelare på utslagsplatsen och det var ingen mindre än Justin Thomas, som precis skulle slå ut. Bollen var sekunder från att slungas i väg rakt mot Morikawa. Det hela ägde rum under Genesis Invitational 2022 och filmen spreds snabbt på twitter.

Farlig bollträff

Visst ser det otäckt ut när den helt ovetande 25-åringen knallar fram över utslagsplatsen? Det var för väl att Thomas såg honom innan bollen fick fart. Han fick en ursäkt, men nog blev han störd alltid och chockad. Det hade kunnat bli en golfolycka för utan like.

– Mitt fel, skrev Morikawa på sin twitter efteråt, och Justin Thomas svarade på sitt skämtsamma sätt med glimten i ögat:
– Jag vet, jag skulle bara ha träffat dig…

Justin Thomas gliring spelade på att Collin Morikawa kom på andra plats i tävlingen. Trots sin blunder kunde alltså Morikawa spela vidare utan att ens tänka på händelsen. Thomas var lite mer spak och kanske var det därför han blev sexa. Vann gjorde chilenaren Joaquin Niemann.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights