Golftävlingar i EuropaNyheterTävlingar

Legends Tour flyttar fram tourfinalen

Legends Tour, Europatouren för 50-plussare, har beslutat att flytta fram MCB Tour Championship på Mauritius som skulle äga rum 10-12 december, på grund av de ökade fallen av coronaviruset i världen.

Legends Tour-säsongen skulle avslutas på Constance Belle Mare Plage nästa månad, men tioårsjubileet av MCB Tour Championship kommer nu att äga rum i slutet av mars 2022. Det blir den sista tävlingen på Legends Tour Order of Merit 2021.

– Vi såg alla fram emot MCB Tour Championship i Mauritius i december, men det har blivit klart att vi inte skulle kunna fira tävlingens tioårsjubileum på det sätt som det förtjänar på grund av de restriktioner som för närvarande finns, säger Phil Harrison, VD för Legends Tour.

– Beslutet att boka om evenemanget togs i samförstånd med våra partners MCB, Constance Hotels och Mauritius Tourism Promotion Authority och vi kommer nu att arbeta mot det nya datumet i mars, fortsätter Harrison.

Celebrity Series Grand Final, som skulle äga rum på Constance Belle Mare Plage tisdagen den 7 december, har också flyttats till tisdagen den 22 mars.

Stephen Dodd från Wales leder Legends Tour ranking inför den sista tävlingen med Joakim Haeggman på en 8:e plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights