NyheterPorträtt

Möt Max – Anna Nordqvists nya kärlek

Stjärnorna står rätt för nygifta svenska Anna Nordqvist, som nyligen vann British Open efter en jätterysare. Efter segern har 34-åringen från Eskilstuna ära och berömmelse samt ytterligare 7,7 miljoner kronor på bankkontot.

Väldigt glad

– Jag har bara kunnat drömma om att vinna British Open, men med flera år av hårt arbete så står jag här i dag, berättade en väldigt glad Nordqvist i Viasat efter segern.

Glädjen slutade inte där. Väl hemma väntade en tio veckor gammal liten överraskning. Retrievern Max fick hälsa på matte för första gången och kärleken till nya familjemedlemmen var total. Första mötet har hon berättat om på Instagram.

Nya babyn Max är förtjusande, tycker ni inte?

Förra sommaren skulle Anna Nordqvist både gifta sig och återta sin plats bland världens bästa golfare. Inget blev av när coronaviruset satte käppar i hjulet för planerna. Så skönt det då känns för Anna Nordqvist att checka av första drömmen, att vinna en stortävling och markera för alla att hon minsann är en golfare att räkna med. Hur gick det då med bröllopet? Bröllopet fick hon och pojkvännen Kevin McAlpine skjuta på i pandemin. Det var ju mot alla restriktioner att anordna stor fest.
– När vi i december 2018 bokade vårt bröllop i Skottland lät det spännande med ett bröllop med nära och kära från Skottland, USA och Sverige.
Bröllopsfesten är något som väntar i framtiden, men gifte sig gjorde Anna med sin fästman i våras.

Nygifta

– Kevin (McAlpine) och jag gifte oss lagligt i USA i mars i år, så vi är gifta. Men eftersom ingen familj kunde vara på plats, kommer det stora bröllopet nästa sommar att kännas bra.

Stundtals är det påfrestande för ett förhållande när en person är ute på resande fot hela tiden. Anna Nordqvist har många gånger längtat efter sin man.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights