Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the all-in-one-seo-pack domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /www/webvol28/a4/d3fghw1efjsokw6/golfbladet.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-cerber domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /www/webvol28/a4/d3fghw1efjsokw6/golfbladet.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
Munsbiten efter nian - Golfbladet
Äta & BoLivsstil

Munsbiten efter nian

Sockerfall efter nio hål? Varför inte förbereda bagen med en läcker wrap? Perfekt när hungersuget sätter in. Korv och kaffe i all ära, men för en bättre golfkropp krävs hälsosammare snacks. Vi frågade Susanna Bill, känd från Mästerkocken i tv4 och grundare av Susannas Kök, om läckra recept inför, under och efter golfrundan. Här är hennes tips – veckans vassaste wrap:

Honungsglaserad tempeh, röda linser, kimchipicklad gurka, krusbärs- och fänkålschutney, misomajonäs, röd spetskål. Rostade sesamfrön.

Se receptet och hälsa på Susanna i köket!

Susanna Bill i Sveriges Mästerkock

Susanna är känd från tv när hon kom tvåa i Sveriges Mästerkock. Idag driver hon Susannas kök i Lund.

– Jag är en passionerad och nyfiken matkreatör, ständigt på jakt efter nya smaker och matupplevelser. Tillsammans med forskare på Lunds Universitet har jag skrivit två kokböcker: Klok på Mat (2018) och Vegoflex (2019), som båda bygger på forskning kring mat som på olika sätt minskar risken för hjärt-kärlsjukdom och stärker närminnet. Med avstamp i forskning, det nordiska köket och med vinkning mot andra av världens stora kök blir min mat välsmakande, nytänkande och hälsosam.

Foto TV4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights