Livsstil

Sällskapsspelen du inte får missa på Nyår

Det är kallt och vinter ute och du längtar efter att få komma ut på golfbanan. Men lugn, det finns ett sätt att stilla abstinensen från golf. Spela sällskapsspel! Vad kan vara bättre än att samlas efter en trevlig middag i goda vänners lag och spela ett spel – om golf?

Golf är ett sällskapsspel, men går det inte att gå ut på hemmabanan på grund av vinter och kyla, går det lika bra att stanna inomhus och njuta av favoritsporten. Mig Golf är ett frågespel och är ett måste för de flesta golfspelare i landet. MIG Golf är spelet för alla, som är passionerade golfare och gillar att utmaningar även utanför banan. Spelet MIG Golf innehåller aktuella och tidlösa frågor. Tävla mot varandra hemma framför brasan, på golfresan eller på golfklubben. Det finns flera möjligheter här att visa hur mycket du kan i ämnet. Spelet innehåller 780 utmanande frågor i fem kategorier: Regler & Uttryck, Spelare & Personligheter, Banor & Resmål, Tävlingar & Blandat och Utrustning & Varumärken.

Läs mer här>>>

Vad kan du om kungligheter? Det svenska kulturarvet är en riktig skattkammare av spännande personer och händelser. Vill man gotta sig i regenter och göra en djupdykning i Sveriges historia är det här spelet helt perfekt att ta fram efter middagen, när vännerna är på besök. Nästan 400 (!) frågor om våra kungar & drottningar att prova dina kunskaper med.

Spela Mera Kungligt är ett intressant Quiz-spel med över 400 frågor om Sveriges historia, händelser och karaktärer med allt från Birger Jarl och Gustav Vasa till vår kung, Carl XVI Gustaf.

När nya året 2023 nalkas är det roligt att göra något tillsammans, även om det kanske inte alltid är i vänskapens tecken. Varför inte bjuda in grannen till ett otroligt spännande paret ”Mordgåta i Juletid”? Spelet är rankat högt på spellistan över sällskapsspelen och är en populär syssla i vinter.

Morden i Midsummer har vi väl alla sett på tv. Nu är det dags att kliva in i inspector Barnabys roll och själva trassla ut en äkta mordgåta.

Välkommen till godset Granehof, där släkten af Grane samlas för en intressant jul. Det blir emellertid inte mycket av julefrid utan istället en stund av mingel, lögner, intriger, svek – och mord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights