LivsstilNyheterPorträtt

Sanningen om Tiger Woods son Charlie

Vill ni veta sanningen om Tiger Woods son Charlie? Så här är det. Charlie Woods är tvåspråkig. Han pratar engelska och svenska. Mamma Elin Nordegren har sett till att hon uppfostrar barnen så att de lär sig både amerikanska seder och svenska traditioner. Som ettåring dansade han kring julgranen, och han har fortsatt fira alla svenska högtider.

Charlie gillar fotboll nästan lika mycket som golf.

Han gillar att klä sig likadant som pappa Tiger.

Charlie har barnklubbor från TaylorMade – av bästa kvalitet.

Charlie tycker om att skoja med sina medspelare. Practical jokes är kul tycker han och lämnar lappar efter sig till spelarna som kommer efter honom på golfbanan. I alla fall kunde vi se det i ”Far och -son – tävlingen” i december 2020. Justin Thomas skrattade när han tog upp lapparna där det stod roliga skämt om hans spel.

Sanningen om Tiger Woods son Charlie är att det även finns en rad saker, som vi aldrig kommer att få veta. Det är inte så konstigt att den amerikanske golfstjärnan och hans svenska exfru ser till att hålla privatlivet borta från allmänheten. Dels är barnen kända från vaggan och fotografer vill gärna fånga dem på bild. Dels är både Charlie och storasyster Sam Woods barn till en världsstjärna som spelat in miljarder på sin golf och sin status som celebritet. Tiger Woods är en levande legend, som alla vill se, läsa om och se bilder på. Mysteriet kring hans person ökade i och med bilolyckan i februari 2021. Han skades allvarligt och tankarna kretsade kring hur Charlie Woods och Sam skulle hantera situationen. Tack och lov klarade sig Tiger Woods.

Framtiden för Charlie Woods

Om några år får vi får vänja oss vid att Charlie Woods stiger in i rampljuset med sin pappa Tiger som caddie. I en ny film, som ligger på YouTube, får vi veta mer om svenska Elin Nordegrens och Tiger Woods gemensamma son:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights