LivsstilNyheter

Newport ger ut sin första bok – Top 100 golfbanor i världen

Newport startar förlag och den första boken heter “Top 100 golfbanor i världen.” Boken är en omfattande biografi om Pär Widmark som blev första europé att spela världens 100 bästa golfbanor under ett årtionde – något som många anser vara omöjligt.

“Top 100 golfbanor i världen” är en bok för alla golfälskare och erbjuder en unik inblick i varje bana, dess speciella personlighet och karaktär. Med fantastiska foton och informativa texter får läsarna följa med på en inspirerande resa, från mästerverket Augusta National Golf Club i Georgia, USA, som årligen arrangerar The Masters Tournament, till natursköna Pebble Beach Golf i Kalifornien, som anses vara en av världens vackraste golfbanor. Boken tar även läsaren till en av världens äldsta golfbanor, Old Course i St Andrews, Skottland.

Boken är inte bara en berättelse om golf utan också en berättelse om rätt inställning, uthållighet, passion och en överväldigande optimism. För att ens våga hoppas på att ta sig in som gäst på dessa exklusiva golfklubbar måste du i regel känna minst en medlem. Eller som i Pärs fall besitta ovan nämnda egenskaper för att ta sig in i de rätta kretsarna världen över. Med fascinerande fotografier, personliga anekdoter och unika insikter ges läsarna en djup förståelse för Pär Widmarks enastående prestation att ha spelat de 100 högst rankade golfbanorna i världen.

Förutom sin stora passion för golf är Pär Widmark en riktig entreprenör och har bland annat byggt hotellet Claerencegården vid Båstad GK. Han tillhör dessutom numera själv Golf Magazines panel som utnämner världens 100 bästa golfbanor. Boken “Top 100 golfbanor i världen” har Pär Widmark skrivit tillsammans med författaren Marcus Birro som genom åren skrivit en rad böcker, men sedan 2017 specialiserat sig på att skriva andra personers biografier. Boken innehåller även förord av tv-personligheten Steffo Törnquist som delar sina minnen av Pär Widmark och de imponerande golfäventyren. Han har även själv varit med och spelat på några av banorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights